1. Pocetna
  2. »
  3. O nama
  4. »
  5. Vesti
  6. »
  7. ДЕЦИБЕЛ добија ИСО 9001:2015 сертификат за управљање квалитетом

ДЕЦИБЕЛ добија ИСО 9001:2015 сертификат за управљање квалитетом

ДЕЦИБЕЛ добија ИСО 9001:2015 сертификат за управљање квалитетом
26.09.2024

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

DECIBEL добија ИСО 9001:2015 сертификат за управљање квалитетом

DECIBEL, водећи добављач решења за звучну изолацију и акустику, са поносом објављује постизање ИСО 9001:2015 сертификата за процесе пројектовања, производње и инсталације. Овај престижни сертификат, који је доделио Буреау Веритас Цертифицатион Холдинг САС – огранак у Великој Британији, наглашава посвећеност DECIBEL-а одржавању највиших стандарда у управљању квалитетом.

Сертификација ИСО 9001:2015 је глобално призната и служи као мерило за изврсност у системима управљања квалитетом. Ово достигнуће осигурава да DECIBEL наставља да испуњава и превазилази очекивања купаца придржавајући се строгих стандарда у свом пословању. Обим сертификације обухвата све фазе рада DECIBEL-а, од фазе почетног пројектовања до производње и уградње звучно изолационих и акустичних производа и решења.

Добијањем овог сертификата, DECIBEL јача своју посвећеност испоруци поузданих, висококвалитетних производа који задовољавају растуће потребе његове глобалне базе клијената. Ово достигнуће додатно учвршћује позицију DECIBEL-а као лидера у индустрији звучне изолације и акустике, доследно дајући приоритет иновацијама и задовољству купаца.

О DECIBEL
Основан 2012. године, DECIBEL је европска инжењерска и производна компанија специјализована за звучна изолација и акустична решења. Компанија послује у преко 42 земље и испоручује прилагођена решења за стамбене, комерцијалне и индустријске пројекте, фокусирајући се на иновације и квалитет.

За више информација о нашим производима посетите DECIBEL.shop.

Koristimo kolačiće na našoj veb stranici. Ako nastavite, prihvatate ove kolačiće. Saznajte više o kolačićima.